Meer over mij

  • een zorgzame, attente aanpakker
  • iemand die niet zonder luchtigheid en humor kan
  • een rots in de branding die niet opgeeft als het even tegen zit
  • een high level generalist met een flinke scheut pure authenticiteit (dubbelop dus) en diepgang

DSC_2735kopie

What you see is what you get

DSC_2601kopie

Dankzij mijn autonome karakter en onmiskenbare energie, zet ik mijn organisatorisch multi-talent in als strategische aanpakker, meedenker en uitvoerder. 

Ik ontzorg jou als ondernemer door te ondersteunen, organiseren en structureren van je marketing en communicatie, zodat jij jouw dromen kunt blijven najagen.

Een generalist met specialistische oplossingen, flexibel en leergierig is

Dankzij mijn uitgebreide werkervaring in de paramedische zorg, heb ik mijn natuurlijke vaardigheden als mensen-mens aangevuld met goede communicatie skills. Ik kan me als een kameleon aanpassen aan welke sociale interactie een meeting met een klant, collega of gesprekspartner vraagt. Een gezonde en brede nieuwsgierigheid maakt dat ik met logische en praktische vragen ondernemers kan helpen organiseren en structureren.

Daarnaast heb ik gezonde mate van zelfreflectie en geloof ik dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor elke ontwikkeling. Mijn hands-on HBO én academisch denkniveau maken me multi-inzetbaar. Daag me uit en er komt een aanstekelijke energie in me vrij, waarbij ik gedetailleerd blijf en overzicht houd. Hierbij handel ik snel en doortastend, denk ik graag mee met werkprocessen en leg ik makkelijk en snel logische verbanden met een hoog analytisch vermogen. 

Ik schakel in hoog tempo met focus op mijn doel.  Ik ga graag een versnelling hoger onder de druk van een vol dynamisch bord met taken (half lege borden sussen me in slaap, zzzzzz…..) En dat zonder in de stress te raken doordat mijn basis ligt bij overzicht houden en daarmee rust creëren. Het liefst maak ik ook nog gebruik van talenkennis in het Engels en Frans, zowel schriftelijk als mondeling.

Ik werk het liefst voor energieke ondernemers die mij inspireren en uitdagen.

Dankzij Marleen is een voortzetting van mijn capaciteit om te ontzorgen, maar dan in een andere setting.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Graag ontdek ik samen of we dezelfde energie hebben, waardoor ik optimale ondersteuning voor de groei van jouw onderneming kan verzorgen!  

Je kunt me mailen op: marleen@dankzijmarleen.nl

Of maak kennis door te bellen: 06 16 61 62 22.